PRISER & MEDLEMSKAP

PRISLISTA

Kolla alltid på online-bokningen. Där hittar du när första passen börjar inför säsongen. Kom ihåg att avboka dig från pass på online-bokningen då du inte kan komma. Annars blir det tomma platser och vi har alltid medlemmar som vill hoppa in och träna.

Prislistan gäller fr.o.m. 2021-12-10.

 

Priser medlemskap

Ord.pris

Student / senior

Helårskort (Gym & Grupp-pass) 4 995 kr 4 595 kr
Helårskort (Gym & Grupp-pass) Autogiro 12 mån bindningstid 410 kr 380 kr
Helårskort – Endast Gym 4 300 kr 3 900 kr
Helårskort – Endast Gym – Autogiro 12 mån bindningstid 369 kr 339 kr
Löpande Autogiro * (Gym & Grupp-pass) 485 kr 485 kr
Halvårskort (Gym & Grupp-pass) 3 700 kr 3 450 kr
Halvårskort – Endast Gym 3 150 kr 2 850 kr

3 månaders kort (Gym & Grupp-pass)

3 månadskort -Endast Gym

Månadskort (Gym & Grupp-pass )

1920 kr

1590 kr

 650 kr

1820 kr

1450 kr

595 kr

Månadskort – Endast Gym 550 kr 495 kr
Klippkort 10 klipp 1 050 kr 1 050 kr
Engångsträning (Gym / Grupp-pass) 120 kr 100 kr
JP Medlemskort (Förnya / borttappat) 150 kr 150 kr
Terminskort Grupp-pass (Jan -April / Sep- Dec) 2 200 kr 2 000 kr
Hyra omklädningsskåp Halvår ** 1500 kr 1500 kr
Hyra omklädningsskåp Helår ** 2300 kr 2300 kr

* Uppsägningstid på Löpande autogiro är 2 månader.
** Betalas i förskott.

PRISÄNDRINGAR: Månadsavtalet via autogiro är skyddat mot alla slags höjningar under bindningstiden. Därefter kan prishöjning komma att ske. Eventuell prishöjning meddelas minst 45 dagar innan den träder i kraft via nyhetsbrev eller hemsida.
När ditt avtal utgått kommer prishöjningen träda i kraft. Du har en månads uppsägningstid efter avtalets slutdatum.

Vi vill träffa dig – kom och bli medlem hos oss!

Bli medlem hos oss är himla enkelt. Du kommer förbi receptionen när vi har öppet och träffar oss.

Vi har olika medlemskap att välja mellan. Bolla gärna med oss så kommer vi fram till det medlemskap som passar dig och dina behov bäst.

Vår passion är att hjälpa dig med din träning. Här kommer du ha kul medan du tränar. Vi har maskiner i toppklass och en massa roliga pass att välja mellan.
Vi hjälper dig att hjälpa dig själv till en bättre hälsa helt enkelt.

Du är välkommen att träna när det passar dig. Våra medlemmar kommer in på Johannas Powerhouse även då receptionen inte är bemannad genom att dra medlemskortet utanför ytterdörren. Då registrerar vi att du är på plats.

Åldersgränsen är 16 år. Om du är mellan 15-16 år får du träna här och då endast med målsmans sällskap.

Vi tar emot E-Passi & Edenred.

Johannas Powerhouse medlemskort till träningsanläggning i Sala

Regler

Tack för att du tränar hos oss. För allas trevnad vänligen följ våra regler.
OBS! All träning sker på egen risk.

Ta alltid med ditt medlemskort

Dra ditt medlemskort i ytterdörren och ha med legitimation varje gång du kommer till oss. Vi utför oanmälda stickkontroller och kontrollerar giltiga medlemskap. Tillträde till lokalen gäller enbart under våra öppettider.

OBS! ALLA MÅSTE DRA SITT KORT VID PASSAGE, ÄVEN OM NI ÄR ETT HELT GÄNG SOM GÅR IN TILLSAMMANS.

Bara för medlemmar

Det är INTE tillåtet att släppa in personer som vill provträna utan tillåtelse från personalen. Om felaktig inpassering skett kommer du att debiteras 1500 kr för olaga intrång och ditt medlemskap avslutas.

Med felaktig inpassering menas att du inte kan uppvisa ett giltigt medlemskap eller att du har släppt in personer som vill provträna som inte har giltigt medlemskap.

Hygien

Att vi svettas på gymmet är helt normalt, men att lukta illa kan vara ett stort problem för andra som tränar. Håll god hygien både gällande kropp och kläder.

Kläder & skor

Det är INTE tillåtet att träna med bar överkropp eller barfota. Du måste även bära shorts eller byxor. Det är INTE tillåtet att träna i utomhusskor.
Inomhusskor eller strumpor gäller.
Väskor och ytterkläder lämnas utanför träningsytorna.

Ordning & reda

Lägg tillbaka vikter och redskap när du tränat klart och torka av dem efter användning Släpp inte vikter och redskap rakt ner i golvet. Var lite varsam.

Ockupera inte (eller reservera) flera utrustningar eller maskiner i taget.

16-årsgräns

Träningsytorna är INTE tillgängliga för barn och ungdomar under 16 år (15 år i målsmans sällskap). Barn får av säkerhetsskäl under inga omständigheter vistas inne på träningsytorna.

PERSONLIG TRÄNING

Vi inspirerar och peppar dig så att du ska komma igång lättare. Oavsett om du vill bli piggare, starkare eller rörligare har vi träningen för dig. Vi hjälper dig att ta hand om dig själv!

Diane erbjuder akupunktur och klassisk svensk massage hos Johannas Powerhouse

Jóhanna Kristín Malmquist

Ägare, VD, PT, Kostrådgivare, Gruppinstruktör m.m.

PERSONLIG TRÄNING & kostrådgivning

Träning

Pris

1 gång (60 min) 650 kr
10 ggr 6000 kr

Kom igång-paket 3 timmar/3 olika tillfällen

Anpassad träningsprogram

1 600 kr

800 kr 

Duo träning (2 pers) 400 kr/pers
Grupp PT (4 pers) 300 kr/pers
Veronica jobbar som pt och kostrådgivare

Veronica

Licensierad PT, kostrådgivare och hälsocoach.

Veronica hjälper dig:

  • att komma igång med din träning, nå specifika mål, lyfta dig den där extra nivån i din idrott.
  • få ordning på kosten
  • med allt där utgångspunkten och målsättningen är att din hälsa ska bli hållbar över tid.

PERSONLIG TRÄNING & kostrådgivning

Träning och rådgivning

Pris

Första möte med analys 650 kr
1 ggr (60 min) 650 kr
Funktionsanalys och rådgivining om eventuella övningar (90 min) 900 kr
10 ggr 6000 kr
Kom igång-paket 3 timmar/3 olika tillfällen 1 600 kr
 Anpassad träningsprogram 800 kr
Duo träning (2 pers)
400 kr/pers
Grupp PT (4 pers)
300 kr/pers

VÅRA TRÄNINGSPASS

Här beskriver vi alla de olika träningspass som vi erbjuder.

--- TOM ---

Boot Camp

Enkel och varierande intervallträning där man snabbt kommer i form. Det spelar ingen roll om du är amatör eller aktiv. Det passar alla, oavsett träningsstatus och ålder. Utmana dig själv.

Booty & Abs

Ett intensivt Tabata-träningspass med fokus på rumpa och mage. Passet är tidseffektivt och högintensivt. Passar dig som vill träna snabbt men effektivt eller kombinera med annan träning, oavsett träningsstatus och ålder.

Box Aerobic

Pulshöjande träning som varvas med styrkeövningar. Bål, rygg och ben får en rejäl genomkörare här. Du väljer själv om du vill träna ensam eller i par med handskar och mittsar. Koreografin är enkel och innehåller en hel del hopp, men kan lätt anpassas efter din träningsförmåga. Oavsett om du är vältränad eller nybörjare, kan vi tillsammans får ut maximal träning den här timmen.

Cirkelträning/Stationsträning

Här blandas rörlighet, teknik, styrka och puls under 60 minuter för att du ska få ett allsidigt träningspass. Alla övningar kan varieras i utförande och intensitet för att passa just Dig.

Morgonpasset

Enkel och varierande intervallträning . Det spelar ingen roll om du är amatör eller aktiv. Det passar alla, oavsett träningsstatus och ålder. Utmana dig själv.

Cardio HIIT

Stegkombinationer på golvet till musik. Vi kör non-stop under 30 minuter. Alla övningar kan anpassas i intensitet beroende på hur hårt just DU vill köra!

--- TOM ---

Power Core

Styrkepass med fokus på bålmusklerna (mage och rygg) och de muskler som binder samman över- och underkropp. Rörelserna är idealiska för att stärka kroppens grundstomme och bidrar till att förebygga skador. En träningsform som passar alla.

Power Camp

Power camp är ett pass som passar dig/den som tycker om att träna hårt i intervallform. Styrkeövningar och flås blandas i olika tidsintervaller. Passen ser olika ut från gång till gång. Man kan anpassa passet från där man är just nu träningsmässigt genom att t ex ta lättare vikter eller dra ned på tempot.

PowerHopp

PowerHopp är en jätte rolig, effektiv & skonsam träningsform på studsmattor. Den passar alla – oavsett ålder och erfarenhet. Vi tränar kondition, styrka, balans & flexibilitet. Det är ett fantastiskt komplement till löpträning som ger effektivare och starkare löpsteg. Vad sägs om 5-12 minuter snabbare tid när du springer milen?!? När du tränar PowerHopp förbränner du 600-1000 kalorier och sätter igång lymfsystemets livsviktiga cirkulation som skyddar mot sjukdomar och stärker kroppens immunförsvar. På köpet får du en mängd andra hälsoeffekter som glädje & endorfinkickar. Det är faktiskt väldigt beroendeframkallande. PowerHopp är väldigt skonsam för knän, höft och rygg.

Power Step

Step-up i fartfyllda stegkombinationer! Vi jobbar upp flåser genom att kliva upp och ned på step-brädor till musik! Alla övningar kan anpassas i intensitet beroende på hur hårt just DU vill köra!

Power Styrka

Effektivt helkroppspass med fokus på styrka. Vi jobbar med skivstång och vikter av olika slag. Detta pass är perfekt att kombinera med något av våra efterföljande flåspass som Power Step och Spinning.

RAM • Rygg & axelmobilitet

Passet skapade Mats utifrån egna problem som lätt uppstår ländryggen, nacken och axlarna. Rörlighet i utsatta delar som ofta ger upphov till smärta och begränsad rörlighet.

--- TOM ---

Rygg/Mage/BÅL

Olika styrkeövningar för att stärka din rygg & mage, den inre korsetten! Träna din bål för att bättre klara av din vardag och undvik ryggproblem & smärtor. Olika hjälpmedel kan förekomma under passet så som pilatesboll & käpp/pinne.

Spinning

Effektiv konditionsträning på cykel till musik i varierande tempo och intervaller. Du väljer motståndet efter din egen styrka och ork, passar alla!

SpinnXpress/Power Spinning

Intensivt cykelpass på 30 minuter. Passar dig som vill träna snabbt men effektivt, eller kombinera med annan träning.

Power Hour/Starkare/Power Mix

Funktionell träning som innefattar balans, rörlighet, bålstyrka samt träning som hjälper en att bli starkare i vardagen och styrka för hela kroppen. Utmanande och kul – går alltid att anpassa till din nivå och svårighetsgrad.

Styrka/Step

Varierad styrketräning för hela kroppen & funktionell träning med enkla steg kombinationer.

Power Pump

Styrketräning med skivstång och vikter. Enkla basövningar för att stärka hela kroppen. Vi jobbar med uthållighet, många repetitioner i olika tempon till musik.

Power HIIT

Enkel och varierande intervall/ kondition träning där du snabbt kommer i form. Passar dig som vill träna snabbt men effektivt eller kombinera med annan träning, oavsett träningsstatus och ålder.

presentkort

Hos oss kan du köpa presentkort till familj, vänner, kollegor, anställda m.m. Ett presentkort på Johannas Powerhouse är en perfekt present, julklapp, alla hjärtans dag gåva, namnsdagsgåva eller bara till den viktigaste personen i ditt liv.

Power & Energy for Love!

SOCIALA MEDIER

Följ oss på våra sociala medier. Det är här det händer!

gymmet är öppet alla dagar året om kl. 04.00-24.00